smeedijzeren grafmonumentsmederij van Baars

Diverse smeedijzeren objecten

Diversen

Diversen smeedijzer

 

 

Smederij van Baars maakt ook zonnewijzers voor in uw tuin. Ze worden op maat en naar wens gemaakt. Van minimalistisch en strak tot heel sierlijk en compleet . Maar altijd werkend op de zon. We kunnen u over de werking van de smeedijzeren zonnewijzer uitgebreid  informeren en adviseren.

Ook voor uw openhaard of kachel kan smederij van Baars u helpen. Of het nu gaat om een haardrooster, vuurkorf, trekkap, haardkap, vonkenscherm, aslade,  haardtang of schouw. We maken het voor u op maat. Ook uw oude versleten en/of doorgebrande rooster kunnen wij voor u repareren.

Smeedwerk objecten en sculpturen zijn per stuk uniek en zullen voor altijd blijven bestaan. Geboorte, huwelijk, lustrum en andere life-events kunnen letterlijk verbeeld worden in een blijvend smeedijzeren kunstwerk. Ook leent het warme en duurzame smeedijzer zich goed voor passende grafmonumenten, urnen of andere gedenkmonumenten. Kunstsmeedwerk in de vorm van beelden of sculpturen worden in opdracht gesmeed, uiteraard in goed overleg met de opdrachtgever. Zo kunnen we een uniek en persoonlijk kunstsmeedwerk voor u smeden. Dat kan een abstract beeld zijn, maar ook een natuurlijke of realistische vorm hebben.

Smeedwerk is zowel qua uitstraling als duurzaamheid enorm geschikt voor allerlei toepassingen buiten. Van stoer en modern tot nostalgisch en landelijk. Met name voor de moderner vormgegeven tuinen maken we regelmatig tuindecoraties in cortenstaal. [het roestige uiterlijk maakt het weersbestendig] Denk hierbij aan: Rozenboog, gevellampen, tuinafscheiding border, terraskachel, objecten, kunstwerken, vuurkorf, muurdecoratie en wandlampen.