Smeedijzer decoratie (10)Siersmederij van Baars Asten, gietijzer smederij

Smeedijzeren meubels, decoratie & objecten

Smeedijzeren Meubelen

Smeedijzeren meubels zoals tafelonderstellen, sitetables, stoelen en [tuin]banken kunnen een klassieke uitstraling hebben, maar zeker ook in een eigentijdse sfeer gemaakt worden. Interieur smeedwerk heeft een stoere en ambachtelijke uitstraling, zoals gesmede gordijnroedes, kapstokken, boekenrekken en zelfs douches van smeedijzer. Of gesmede wijnrekken voor in de wijnkelder, met een smeedijzeren poort ervoor, of smeedijzeren binnendeuren.

Decoratie voor in huis.

Aankleding met ambachtelijk interieur smeedwerk is uniek en brengt sfeer, door de warme en levendige uitstraling van het gesmede ijzer. Interieur decoratie van smeedijzer in de vorm van wandlampen, plafondlampen, kandelaars, klokkenstoelen, beeldjes, spiegellijsten en andere muurversieringen. Maar ook voor café en restaurant smeden wij hekken en railingen als afscheiding of voor decoratie. Voor de openhaard maken we vonkenschermen, haardroosters, haardkappen, schouwkappen, haardschermen en haardstellen van smeedijzer.

Smeedijzer objecten & sculpturen

Smeedwerk objecten en sculpturen zijn sowieso per stuk uniek en zullen voor altijd blijven bestaan. Geboorte, huwelijk, lustrum en andere life-events kunnen letterlijk verbeeld worden in een blijvend smeedijzeren kunstwerk. Ook leent het warme en duurzame smeedijzer zich goed voor passende grafmonumenten, urnen of andere gedenkmonumenten. Kunstsmeedwerk in de vorm van beelden of sculpturen worden in opdracht gesmeed, uiteraard in goed overleg met de opdrachtgever. Zo kunnen we een uniek en persoonlijk kunstsmeedwerk voor u smeden. Dat kan een abstract beeld zijn, maar ook een natuurlijke of realistische vorm hebben.

Smeedijzer tuindecoratie

Smeedwerk is zowel qua uitstraling als duurzaamheid enorm geschikt voor allerlei toepassingen buiten. Van stoer en modern tot nostalgisch en landelijk. Met name voor de moderner vormgegeven tuinen maken we regelmatig tuindecoraties in cortenstaal. [het roestige uiterlijk maakt het weersbestendig] Denk hierbij aan: Rozenboog, gevellampen, tuinafscheiding border, terraskachel, objecten, kunstwerken, vuurkorf, muurdecoratie en wandlampen.