keukengrepen industrieel 4

Industriële stalen grepen

In de smederij van Antonie, het hart van Smederij van Baars te Asten, komt vakmanschap tot leven. Elk handgesmede stuk vertelt een verhaal van passie en ervaring. Hier zijn niet zomaar stalen grepen het eindproduct; ze zijn kunstwerken, met aandacht voor elke curve en detail.

Stalen Grepen: Méér dan Functionaliteit

Een van onze specialiteiten? Handgesmede, industriële stalen grepen voor keukens, kasten en deuren. Van strak blank smeedijzer tot diepzwart afgewerkt – elk stuk is een reflectie van toewijding en vakmanschap. Maar onze kunst stopt daar niet; denk aan smeedijzeren gordijnroeden en kapstokken, stuk voor stuk met zorg en kunde gemaakt. Uiteraard alles in overleg met u en afgestemd op uw specifieke wensen.

Wij smeden onder andere:

  • Diverse Grepen: Onze specialiteit ligt in het maken van handgrepen voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om keukens, kasten of deuren, wij hebben de kennis en vaardigheid om ze naar wens te maken.
  • Aangepaste Afwerkingen: Van blank smeedijzer tot zwart afgewerkte grepen, wij bieden een verscheidenheid aan finishes aan. Elk stuk weerspiegelt het vakmanschap en de zorg waarmee het is gemaakt.
  • Meer dan Alleen Grepen: Naast onze populaire grepen, maken we ook smeedijzeren gordijnroeden en kapstokken.

Beleef de Smeedmagie

Kom langs en ervaar de essentie van smeden. Hoewel er geen showroom is, opent Antonie met trots de deuren van de smederij op afspraak. Hier kunt u de echte magie van smeedwerk voelen en zien hoe uw visies werkelijkheid worden.

Bij Smederij van Baars in Asten staat de klant centraal. We luisteren naar uw wensen en zetten ons vakmanschap in om producten van hoge kwaliteit te leveren die generaties lang meegaan.