keukengreep industrieelsmederij van Baars

Smeedijzer Gordijnroedes kapstokken en keukengrepen

Smeedijzeren gordijnroedes, kapstokken en keukengrepen.

De mogelijkheden voor een smeedijzeren gordijnroede zijn eindeloos. Er zijn ontzettend veel verschillende interieurstijlen waardoor men zich kan laten inspireren. Kies bijvoorbeeld voor een gordijnroede in een klassieke stijl. Gordijnroedes in een klassieke stijl worden gekenmerkt door hun romantische krullen en sierlijke bogen. De sierlijke uitstraling van dit type gordijnroede zal veel sfeer in uw woning brengen. Heeft u een industrieel interieur? Dan wenst u misschien gordijnroedes met een veel strakker en robuuster uiterlijk. Ook dan kunnen wij u helpen.

Kies bijvoorbeeld voor een ruwe afwerking zodat het naadloos aansluit bij uw meubels en gordijnen. Heeft u juist een modern interieur met een cleane en stijlvolle uitstraling? Wij helpen u graag aan de gordijnroede van smeedijzer die daar perfect bij aansluit. Valt het ontwerp dat u wenst niet binnen een van deze stijlen? Geen probleem. Wij maken de smeedijzeren gordijnroede precies op maat. U kunt de afwerking dus volledig naar uw eigen inzicht invullen.

Smeedijzer kapstokken

Een kapstok van smeedijzer, ook hier zijn eindeloos veel mogelijkheden in. In uitvoering maar ook qua stijl. Landelijk en rustiek, industrieel en strak. Sierlijk en frivool.  Stoer en ruw.

Smeedijzeren kapstokken laten zich mooi combineren met smeedijzeren gordijnroedes en trapleuningen. Zo kunt u de stijl van uw smeedijzer in de complete inrichting doortrekken.

Staal, en zeker smeedijzer is weer helemaal terug van weggeweest. We overleggen graag met u over de juiste uitstraling, zodat het helemaal in uw interieur past.

Smeedijzeren keukengrepen

Keukengrepen, kastgrepen, handgrepen, interieurbeslag, deurknoppen en andere grepen. We kunnen het voor u maken, naar wens en op maat. Een keukengreep met industriële uitstraling. Nostalgisch landelijk.  Blank smeedijzer of zwart afgewerkt.