smeedijzeren trapleuning krul

Antonie, onze meestersmid bij Smederij van Baars, legt zijn ziel en zaligheid in elk stuk dat hij creëert. Onlangs hebben we in samenwerking met Presser Trappen een trapleuning van smeedijzer tot leven gebracht. Deze leuning is het toonbeeld van zowel functionele schoonheid als pure esthetiek.

Unieke smeedijzeren trapleuningen

Wat ons werk onderscheidt, is de tijdloze elegantie van smeedijzer gecombineerd met het verfijnde vakmanschap van Antonie. Elke trapleuning wordt met de hand op maat gesmeed. Onze leuningen bieden niet alleen een visueel feestje maar verzekeren tevens veiligheid en functie.

Meer dan Alleen Leuningen

Bij Smederij van Baars gaan we verder dan enkel trapleuningen. Van balustrades tot andere smeedijzeren kunstwerken, elk project krijgt een persoonlijke aanraking. Hoewel we geen showroom hebben, ben je altijd welkom op afspraak om onze passie en ambacht in actie te zien.

Wat maakt onze trapleuningen uniek?

De smeedijzeren trapleuning met krullen is een perfect voorbeeld van de finesse en het vakmanschap dat wij in ons werk brengen. Smeedijzer biedt niet alleen duurzaamheid, maar ook een tijdloze elegantie. Enkele kenmerken van onze trapleuningen:

  • Ambachtelijk vakmanschap: Elk stuk wordt met de hand gemaakt door onze ervaren smeden.
  • Aanpassingsvermogen: Wij kunnen elk ontwerp aanpassen aan de specifieke wensen en behoeften van onze klanten.
  • Esthetisch en functioneel: Onze trapleuningen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook functioneel en veilig.

Ons doel is niet alleen om producten te verkopen, maar vooral om te laten zien wat wij als ambachtelijke smederij voor u kunnen betekenen. Neem gerust eens contact op!